Com dir-li al teu amic o amiga que la seva parella no li convé

per Redacció, el 30 d'octubre de 2022 a les 06:00
Algun cop has sentit que la parella del teu amic o amiga no està sabent apreciar el que té entre les mans i t'has mort de ganes de dir-li, però no has sabut com? El més important en aquests casos és triar bé les paraules, ja que podries perdre una amistat per sempre.

La psicòloga Karen Blair, de la Universitat de Trent, i el seu equip d'investigació, van realitzar un estudi amb 703 persones que tenien relacions romàntiques desaprovades per algun amic/ga o familiar. Els participants van informar d'una caiguda en la proximitat percebuda entre ells i la persona que criticava la seva relació.


Els investigadors van descobrir que la intensitat de la crítica determinava com seria la relació des d'aquell moment en endavant. A ningú li agrada que critiquin la seva relació i menys si ho fa algú proper. Les amistats solen quedar trencades de per vida i els familiars mai arriben a recuperar la relació que tenien abans.

Per tant, una crítica així pot destruir una relació per sempre. Així que pensa-ho bé abans de dir-li al teu amic o amiga com de tòxica creus que és la seva parella, ja que pot ser que no vulgui saber mai més res de tu.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: