Noelia Moya reapareix i dona explicacions sobre el que va passar amb Carla Flila

per Redacció, el 14 de novembre de 2022 a les 09:45
Fa uns mesos les Carla Flila i Noelia Moya protagonitzaven una de les ruptures més polèmiques de TikTok. En diversos vídeos, la Carla acusava la seva exparella d'haver-li estat infidel i d'anar-se'n amb una altra noia davant seu.

La Noelia, per part seva, ho negava tot i acusava la Carla de mentir. Doncs bé, després de setmanes de silenci, Noelia Moya va decidir reaparèixer. Ho va fer a través d'Instagram en diverses stories on anunciava que aquest cap de setmana donaria "les explicacions que tothom volia saber". Finalment ahir, la influencer va publicar els vídeos que havia promès.


En els clips, assegurava que "havia desaparegut perquè no era capaç de suportar la pressió social" i que va "caure en un pou del qual no veia sortida". Així mateix, admetia que la seva relació amb la Carla feia més de dos anys que anava malament i que se sentia "atrapada" en una rutina que no li agradava.


A més a més, afegia: "Va aparèixer una persona de manera inesperada amb la qual vaig sentir una connexió que no havia experimentat abans. Em vaig deixar emportar i quan es va acabar la relació amb la Carla, me'n vaig anar amb aquesta persona i em vaig sentir lliure".
 
@laamaammii Respuesta a @ɪᴛᴀ :) NOELIA MOYA cuenta el porque hizo lo que hizo , que opinais!!?????? #fyp #viral #salseo #lentejas #porti #parati #like #viral #viralizame #noeliamoya ♬ sonido original - Laamaammii

En els vídeos, la Noelia també demana perdó i diu que es penedeix de tot el mal que hagi pogut causar.

Malgrat les seves bones intencions, la influnecer ha tornat a rebre hate i és que molts pensen que aquests vídeos són simplement una estratègia per guanyar seguidors. A més a més, tampoc ha agradat que s'hagi fet el compte privat i que no permeti comentar.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: