Què significa somiar amb la teva exparella?

per Redacció, el 11 de desembre de 2022 a les 06:00
Somiar amb una exparella és molt comú. A vegades el motiu del somni és haver-te retrobat recentment amb ell/a, però la majoria de cops no hi ha cap raó aparent que expliqui per què has somiat amb aquesta persona.

Segons la revista Men's Health, les exparelles són persones amb qui hem compartit molts moments i és normal que segueixin a la nostra memòria. Els psicòlegs Freud o Jung pensaven que aquest tipus de somnis representen conflictes de les nostres vides que estan atrapats en el nostre subconscient.

El significat del somni, però, dependrà de les circumstàncies d'aquest. A continuació t'expliquem alguns somnis que pots tenir i el seu significat:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: