Logotip de Adolescents.cat

Ets una persona indecisa? És molt probable que siguis més intel·ligent del que creus

per Redacció, el 12 de desembre de 2022 a les 06:00
La indecisió sempre s'ha relacionat amb problemes d'ansietat i perfeccionisme, però segons una investigació recent, també podria ser un símptoma de saviesa. I és que les persones que mostren conflictes a l'hora de prendre decisions a causa dels seus pensaments contradictoris, sovint prenen una decisió molt més sàvia que aquells qui arriben a una conclusió ràpidament.

Les persones indecises, doncs, pateixen molt més quan han de prendre una decisió, per insignificant que pugui semblar, però tenen moltes més probabilitats de triar l'opció correcta. Al final, es prenen temps per pensar en les conseqüències dels seus actes i valoren què és el que els farà millor. En canvi, les persones que prenen decisions sense pensar-hi massa, no solen tenir en compte les conseqüències. Actuen segons el que els ve de gust en aquell moment i, tot i que tampoc sigui dolent, és més probable que s'equivoquin.


Així doncs, una persona decidida pot arribar ràpidament a una conclusió sense haver escoltat, investigat i comprès les circumstàncies que rodegen la situació. La persona indecisa és més propensa a reconèixer aquests factors i donar-li la importància que mereixen. Tenen més capacitat per veure la complexitat de les coses.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: