A quina edat les relacions sexuals de les dones són més satisfactòries?

per Redacció, el 13 de desembre de 2022 a les 06:00
Avui dia hi ha la creença de què el millor sexe de la nostra vida el tindrem al voltant dels 20 anys. Moltes persones, sobretot les dones, s'han vist influenciades i pressionades per aquest pensament i creuen que han d'aprofitar aquests anys de vida perquè després les seves relacions sexuals deixaran de ser tan satisfactòries.

Un recent estudi, però, ha demostrat que, en realitat, l'edat en què les dones tenen el millor sexe queda lluny dels 20 anys. Es va entregar un qüestionari a dones de totes les edats sobre la qualitat del sexe que havien tingut en les últimes setmanes i la satisfacció que havien sentit. El resultat va ser que només el 56% de les dones joves, al voltant dels 23 anys, estaven satisfetes. Mentre que el 76% de les dones que tenien més de 40 anys se sentien totalment satisfetes.


L'edat d'or del sexe femení són els 36 anys, ja que el 86% de les dones que es trobaven a prop d'aquesta edat van reportar haver tingut sexe de qualitat en les últimes setmanes. Els experts creuen que això es deu al fet que és en aquesta edat quan l'autoconfiança és més elevada, ja que la mateixa investigació demostra que el 80% de les dones més grans es consideraven sexis.

Per tant, la clau està en l'autoestima. Aquesta t'ajuda a sentir-te més atractiu/va i a respectar les teves necessitats. Et permet demanar amb claredat allò que vols al llit, sense por i sense vergonya.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: