Les millors tècniques per lligar

per Redacció, el 13 de desembre de 2022 a les 06:00
Quan flirtegem el que intentem és que l'altra persona noti que tenim un interès romàntic i/o sexual cap a ella. És una manera subtil de fer-li saber que vols alguna cosa més que una amistat, però sense dir-ho de manera directa. En el fons, és una manera d'assegurar-nos de què el que sentim és recíproc i així evitar que ens puguin rebutjar.

Hi ha moltes maneres de flirtejar que són confoses i que, per aquest motiu, no aconsegueixen l'objectiu. Una bona tècnica per lligar és aquella que realment informa de quin és el teu interès. Una investigació duta a terme als Estats Units va concloure que hi ha 7 tècniques de flirteig que funcionen en les dones:

 


Com explica el doctor en psicologia personal i social, Jeremy Nicholson, a Psychology Today, "les millors maneres de coquetejar per als homes són aquelles que transmeten compromís emocional i inversió en la dona", mentre que "les millors maneres de coquetejar per a les dones són aquelles que transmeten cert interès físic i sexual a l'home". Tot i això, cada persona és un món i no necessàriament a tots els homes o dones els han de funcionar les mateixes tècniques.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: