Així és la postura que et farà arribar a l'orgasme de manera més ràpida

per Redacció, el 19 de desembre de 2022 a les 06:00
La postura del número 8 és considerada una de les més efectives per arribar a l'orgasme, ja que permet un moviment lent i sensual, aconseguint que el plaer augmenti de manera gradual i que duri més en el temps.

Per realitzar-la, la persona que serà penetrada haurà d'estirar-se boca amunt i posar-se un parell de coixins sota el cul per tal d'elevar-lo. A continuació, haurà de doblegar els genolls mentre la seva parella la penetrà (amb penis o arnès) des de dalt.


Aquesta postura permet un moviment en forma de vuit. D'aquesta manera, la persona amb vagina rebrà molta estimulació, ja que el pubis de la seva parella fregarà el seu clítoris amb el moviment. Com que la persona que penetrà en comptes d'empènyer fa moviments circulars, el plaer es va acumulant lentament fins a arribar al clímax.

Si busqueu més intensitat, proveu d'afegir més coixins sota el cul de la persona amb vagina, ja que així es crearà un arc més pronunciat.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: