Tens problemes d'aferrament? Aquests poden ser alguns motius

per Relació, el 23 de gener de 2023 a les 06:00
La primera relació que tenim és amb els nostres pares. Quan som petits ens uneix una gran força d'aferrament que fa que sempre vulguem estar amb ells. D'aquesta relació aprenem moltes coses i algunes ens queden gravades per tota la vida. En aquest sentit, és molt probable que els teus traumes i problemes d'aferrament siguin una conseqüència d'haver-te sentit abandonat/da o sobreprotegit/da.

Des de Psychology Today ens han compartit una llista de la psicòloga Kaytee Gillis amb actituds que poden estar vinculades al tipus d'aferrament viscut a la infància:


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: