Per què Shakira va eliminar algunes frases de la cançó amb Bizarrap?

per Redacció, el 25 de gener de 2023 a les 06:00
La "BZRP Music Sessions #53" ha generat molt debat. Bizarrap i Shakira han aparegut a la portada de molts mitjans, però sembla que no han estat els únics responsables de la cançó. Keityn, un cantant i compositor colombià de 26 anys també va treballar en el tema.

Recentment, el compositor ha assistit al programa de Youtube 'Molusco TV' i ha explicat com va sorgir aquesta lletra tan polèmica. Sembla que va ser la Shakira qui es va posar en contacte amb Bizarrap per treballar amb ell i en Keityn. Ella tenia molt clar què era el que volia dir i a partir d'allà van començar a treballar la lletra.


"Ella em va dir: 'vull això, això' i va sortir la cançó sola", assegura el compositor. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keityn (@keityn)


Per compondre la cançó, en Keityn va viatjar a Barcelona per reunir-se amb en Bizarrap i quan tenien algunes propostes van anar a casa la Shakira i hi van estar uns dies treballant. Després el compositor va tornar a Colombia i van seguir treballant a la distància.

Hi ha algunes frases que van ser idea de la Shakira com "jo valc per 2 de 22" i d'altres que van ser proposades per ell. "Ella tenia moltes coses escrites que volia dir i jo la vaig ajudar a rimar", va dir. La frase del "sal-piqué", per exemple, va ser idea del compositor.

Sembla que el resultat final de la cançó és més suau que la seva idea principal. "Vam treure coses fortes. Vam canviar parts perquè després podien passar coses", és a dir, que podrien haver estat denunciats assegura en Keityn. I finalment van aconseguir el punt que buscaven, "sense passar-nos, però tampoc sonar suau".




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: