En què consisteix el "skinpapering", la nova tendència de skincare

per Redacció, el 26 de gener de 2023 a les 06:00
El "skinpapering" és una nova tècnica de skincare que consisteix a col·locar un paper de cuina a la cara després de la neteja per tal d'eixugar totalment el rostre.

El primer que cal tenir en compte és que no cal que sigui paper de cuina. De fet, l'esteticista Carmen Navarro recomana que sigui un mocador sense coloració ni perfum i de textura suau. Millor si és de doble capa, ja que així t'asseguraràs que no es trenca durant el procés.


Per realitzar la tècnica, hauràs d'agafar un tros de paper quadrat o rectangular i doblegar-lo per la meitat en forma triangular. Un cop el tinguis, hauràs de col·locar el paper sobre la cara, des del front fins a la barbeta, i començar a eixugar un lateral del rostre amb un costat del paper. Després hauràs de repetir l'operació a l'altra part del rostre.

A continuació, hauràs de donar la volta al mocador i repetir l'operació recolzant la palma de la mà sempre de manera suau. S'ha de fer tocs, sense pressió i sense arrossegar. En acabar, s'hauria d'aplicar un tònic per equilibrar el PH de la pell, tancar porus i unificar.

 
@gabrielamariec the breakouts just won’t quit this week so I’ve now moved onto paper towels🤪 using a fresh paper towel to dry the skin helps eliminate any extra bacteria #skincaretips #acneproneskin #panoxyl ♬ Way 2 Sexy x Super Freak - DAVO

Aquesta tendència pot ser molt beneficiosa per la pell. Les tovalloles solen acumular humitat i, per tant, afavoreix la proliferació de determinats bacteris. En canvi, utilitzant un paper absorbent això no succeeix, ja que després d'utilitzar-lo es llença.

Aquesta tècnica es recomana, sobretot, per pells amb acne i pells sensibles. Tot i això, algunes expertes no aconsellen realitzar aquesta tècnica a casa i menys amb paper de cuina. El millor seria fer servir una tovallola de cotó per a cada ocasió.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: