Polèmica amb la marca M&M's: què ha passat?

per Redacció, el 2 de febrer de 2023 a les 06:00
L’any 2022, la marca de caramels M&M’s va decidir donar suport a la inclusió i afegir a la seva plantilla de caramels un de color lila en representació al feminisme i la igualtat. Molta gent va aplaudir aquesta idea, però molta d’altra la va acusar de ser “woke”, és a dir, d’intentar crear consciència social i política.

Aquest no és l’únic canvi que va voler fer la marca, sinó que el seu personatge femení de color verd, “Green”, va abandonar les seves botes de tacó i es va posar unes sabatilles esportives. Aquest fet també va ser polèmica, ja que molts van considerar que trencava amb els “valors tradicionals” estatunidencs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M&M's España (@mms_es)


Així doncs, després dels diversos atacs que va rebre la marca, Mars ha decidit acomiadar a tota la seva plantilla de caramels. “Amèrica, parlem. L'any passat vam fer alguns canvis als nostres estimats caramels. Ni tan sols estàvem segurs que algú ho hagués notat. I definitivament en cap moment vam pensar que allò pogués arribar a trencar Internet. Però ara ho hem pillat; fins i tot les sabates d'un caramel poden arribar a ser polaritzades. Una cosa que era precisament l'última cosa que M&M's volia, ja que el nostre objectiu és unir la gent”, anunciava l'empresa a través d'un comunicat.


“En aquest sentit, hem decidit retirar de manera indefinida els nostres personatges. En canvi, estem orgullosos de presentar una persona amb la qual Amèrica estarà d'acord, la nostra estimada Maya Rudolph. Estem segurs que aconseguirà crear un món divertit on tothom se senti representat”, afegeix.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: