La síndrome de la Barbie i el Ken i el que s'amaga al darrere

per Redacció, el 11 de febrer de 2023 a les 06:00
La temporada 7 de 'La Isla de las Tentaciones' va començar el passat 23 de gener a Telecinco. Entre els participants trobem l'Elena i en David, una parella que es presenta com "la Barbie i el Ken" de la vida real, ja que tots dos tenen el cabell ros i tenen una estètica bastant semblant a la dels ninos dels anys 90.
 

Tots dos estan convençuts que són més atractius que qualsevol tentador/a de l'illa. Fins ara, les frases que més han repetit tots dos al veure imatges de la seva parella amb una altra persona són "jo sóc més guapo/a" i "jo li agrado més". Però, aquesta autoestima és real o és una manera d'amagar les seves inseguretats?

Doncs com explica una psicòloga a Yasss, en realitat les persones que basen la seva autoestima en el seu físic tenen un autoconcepte molt pobre i orientat al judici dels altres. "Denoten poca identitat construïda i pròpia i també té a veure amb l'aferrament", la qual cosa significa que no hi ha unes bases sanes en la seva relació.


Per tant, sembla que cap dels dos dels concursants és capaç de crear una identitat pròpia i que per això busquen el reconeixement en altres persones.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: