Què fer si la teva parella parla amb l'ex

per Redacció, el 11 de març de 2023 a les 06:00
Que el teu nòvio/a parli amb la seva exparella pot ser molt desesperant, però abans de perdre els nervis i treure conclusions precipitades cal analitzar la situació.

El primer que cal tenir en compte és amb quina freqüència parlen. No és el mateix que parlin cada dia a què s'enviïn un missatge de tant en tant per saber com els hi va tot. Així doncs, valora si realment estan tenint una relació d'amistat o si és possible que hi hagi alguna cosa més, ja que és possible que el problema no sigui que parli amb ell/a, sinó que no confies en la teva parella.


Si després d'analitzar la situació creus que tens motius per preocupar-te, parla amb la teva parella i observa la seva resposta. Creus en la seva versió o sents que t'oculta alguna cosa? Si confies en el que et diu i veus una possibilitat de qu només tinguin una relació d'amistat, hauràs de treballar les teves inseguretats.

Si, en canvi, dubtes del que t'explica i notes que parla amb ell/a d'amagat, és molt probable que no t'estigui dient la veritat. Tot i això, per entendre realment què està passant, caldria veure el to dels missatges i saber amb quina freqüència es comuniquen. Però, en tot cas, el veritable problema és que la teva parella no t'està fent sentir valorat/da.


Així doncs, valora si la teva parella realment et fa sentir seguretat, pau i benestar. Et mereixes a algú que et cuidi, et prioritzi i que et faci feliç.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: