A quina edat es té el millor sexe?

per Redacció, el 28 de març de 2023 a les 06:00
Molta gent pensa que com més jove ets, millor és el sexe que tens. Però un estudi dut a terme per la Universitat d'Indiana ha demostrat que el més important no és l'edat, sinó l'experiència.

Així doncs, mentre la majoria d'homes asseguraven tenir més orgasmes al voltant dels 18 anys, les dones van confessar haver experimentat més orgasmes a partir dels 30 anys. De fet, la investigadora Debby Herbenick va donar raó a l'estudi, afirmant que els 40 és el moment en què comença a millorar el sexe que tenen les dones.


Hi ha diversos motius que expliquen el perquè passa això, però gairebé tots estan relacionats amb la maduresa i la seguretat. Tot i que pocs ho dirien, la majoria de dones se senten més segures a mesura que van passant els anys. No només se senten més sexis, sinó que també coneixen més el seu cos i saben què els agrada i que no.

La sexòloga i la investigadora francesa Valerié Tasso, va explicar que la millor època per mantenir relacions sexuals és entre els 50 i els 60 anys, ja que "és quan les parelles no tenen tanta pressió i tenen una visió més amplia del seu cos. A més, coincideix que la dona sol estar més alliberada".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: