8 xampús naturals que transformaran els teus cabells

per Redacció, el 28 d'abril de 2023 a les 06:00
La cosmètica natural s'està posant molt de moda i són moltes les persones que estan decidint abandonar els xampús convencionals per passar-se als naturals. Cal tenir en compte, però, que perquè un cosmètic sigui considerat natural ha d'estar formulat amb ingredients extrets de la naturalesa, però no hi ha cap percentatge mínim establert.

Si has decidit fer el canvi a un xampú natural, és important que sàpigues que hi ha un període de transició anomenat període detox. És a dir, el teu cuir cabellut es pot irritar i produir l'extra de greix que no rep amb la nova formulació. Al principi el notaràs més apagat i sense brillantor, però si tens paciència veuràs com a poc a poc comença a recuperar la seva esplendor i a estar més fort i sa que mai.

També has de saber que el xampú natural genera menys espuma, ja que no té sulfats, un tensioactiu sintètic bastant agressiu. El problema d'aquests és que no només eliminen la brutícia, sinó també els olis naturals del cabell que ens protegeixen d'agents externs. Els naturals no porten cap tipus de sulfats i generen menys espuma, però netegen igual de bé.

Cal evitar també les silicones, ja que mantenen el cabell hidratat i suau, però no deixen que produeixi els olis naturals. Per tant, si et passes al xampú natural, també ho has de fer amb el condicionador, la mascareta i tots els productes que utilitzis pel cabell. A continuació et compartim alguns dels xampús naturals més virals:

 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: