Què és la paràlisi de la son i com fer-li front

per Redacció, el 24 de gener de 2024 a les 06:00
La paràlisi de la son és un fenomen que afecta moltes persones. És considerada una experiència aterridora perquè la persona que la pateix no pot moure's ni parlar i, sovint, observa una presència maligna a l'habitació. Com si estigués dins una pel·lícula de por.

L'investigador Baland Jalal, de la Universitat de Harvard, va realitzar un estudi per conèixer els símptomes de la paràlisi de la son i poder prevenir-la. Segons l'especialista, la teràpia de meditació i relaxació és molt útil per tractar la prevalença a patir paràlisis de la son, ja que sovint es deuen a l'estrès o l'angoixa.


Segons ha explicat, "quan tens ansietat o estrès, la teva arquitectura de la son es torna més fragmentada, la qual cosa possibilita que tinguis paràlisis de la son". La meditació és capaç de reduir aquest estat emocional i ajudar-te a dormir millor.

Això sí, si ets dels qui veu coses paranormals en les seves paràlisis de la son, és important que les treballis. Una recomanació és que deixis de mirar pel·lícules i documentals de por.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: