Quins són els hàbits de masturbació de la gent?

per Redacció, el 15 de maig de 2023 a les 06:00
La masturbació ajuda a millorar la satisfacció sexual, la intensitat dels orgasmes i l'actitud enfront de la sexualitat. La majoria de les persones es masturba i Platanomelón ha realitzat una enquesta a la seva comunitat per saber com la viuen.

Els enquestats tenien entre 20 i 66 anys. La majoria dels participants eren heterosexuals, mentre que el 23% eren persones bisexuals i, en menor mesura, homosexuals o altres orientacions com demisexual o asexual.


Segons les seves respostes, l'edat mitjana amb què es van començar a masturbar va ser als 15 anys. Tot i això, s'ha observat una diferència entre les persones amb penis, que van començar al voltant dels 13 anys, i les persones amb vulva que van començar al voltant dels 16.

Pel que fa a la freqüència, la mitjana és d'unes 4 vegades a la setmana. En aquest cas també es troben diferència entre les persones amb penis, que ho fan unes 5 vegades setmanals, i les persones amb vulva que ho fan unes 3 vegades.


Els minuts que es dediquen a la masturbació varien segons la persona. Un 7,8% dedica menys de 5 minuts, un 39,8% dedica entre 5 i 10 minuts, un 29,9% dedica entre 10 i 15 minuts i, finalment, un 22,5% dedica més de 15 minuts.

L'ús de les joguines sexuals també canvia segons les parts íntimes. La majoria de persones amb penis no n'utilitza mai o quasi mai, mentre que la majoria de persones amb vulva n'utilitza sempre o quasi sempre.

Això sí, la majoria assegura que es masturba per plaer i el 53,2% ho sol fer en parella.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: