«No em puc córrer», la consulta de la setmana

per Adolescents.cat, el 21 de maig de 2023 a les 08:08
Cada setmana rebem vàries consultes anònimes d'adolescents com tu que tenen problemes de tot tipus: amor, amistats, dificultats personals, estudis, sexualitat, conductes alimentàries...

Com ja sabràs si ets lector/a habitual, a El Consultori, un equip de psicòlogues i sexòlogues expertes resolen dia a dia les vostres preocupacions de manera totalment anònima. Aquí et deixem una de les consultes d'aquesta setmana.


Consulta anònima, noia de 15 anys: "No em puc córrer"



Últimament, quan em masturbo amb el meu nòvio, ell sí que arriba a l'orgasme però jo no, i em fa vergonya dir-li que no he arribat. Què em recomanes? Estic molt preocupada i em costa dormir per les nits.


Resposta de la sexòloga del Consultori



Hola, 

Abans sí que podies i ara no? Identifiques què pot haver canviat?

Igualment has de tenir present que com més pendents estiguem de que l'orgasme arribi, segurament menys arribarà, ja que és com si estiguéssim fent un examen. Per tant, és més important que l'objectiu sigui passar-ho bé i que els teus pensaments estiguin connectats amb allò que estàs fent, pensaments que potenciïn la teva excitació, etc.

No tinguis vergonya de parlar de sexualitat amb la teva parella. No sempre arribem a l'orgasme i no passa res. Fingir no solucionarà la dificultat que puguis tenir, tot el contrari.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!



Si tens qualsevol por, dubte o problema ens pots escriure anònimament a través d'aquest formulari especificant si la consulta és de Psicologia general, sexualitat o alimentació i imatge personal:

Fes la teva consulta

Opcional: Si vols rebre un avís per correu electrònic quan es publiqui una resposta, escriu-lo a continuació.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: