Tècniques sexuals que es feien servir a l'edat mitjana

per Redacció, el 24 de juny de 2023 a les 06:00
Avui dia tenim al nostre abast moltes coses per augmentar el nostre plaer sexual i per fer que sigui una experiència molt divertida, però t'has preguntat alguna vegada què feien a l'edat mitjana? La historiadora Katherine Harvey sí i per això va confeccionar 'Els jocs de la luxúria', un assaig on repassa totes les concepcions i pràctiques sexuals d'aquella època.

Segons expliquen des de Libertad Digital, pensaven que "algunes deformacions dels nadons eren resultat de la postura utilitzada pels progenitors en el moment de la concepció". També pensaven que et podies morir per no tenir sexe o per tenir-ne massa i, a més, pensaven que la virginitat era un estat mental al qual podien tornar a través d'unes pocions màgiques fetes a base de clara d'ou, flors i diverses herbes.


Tot i això, el plaer femení estava molt ben vist i, de fet, es pensava que "tant l'home com la dona, per concebre, havien d'emetre llavors i això es feia amb l'orgasme". Això sí, per aconseguir que una dona arribes a l'orgasme feien coses que nosaltres mai hem fet com, per exemple, posar gelatina dins la vagina.

Malgrat aquestes curiositats, la historiadora assegura que som molt similars i que no està segura d'haver trobat "alguna cosa que fem nosaltres i que ells no hagin fet".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: