En què consisteix el deinfluencing, la tendència que ho peta a TikTok

per Redacció, el 15 de juliol de 2023 a les 06:00
Els i les influencers viuen gràcies a fer publicitat de productes i aconseguir que la seva comunitat de seguidors els comprin. Són les persones encarregades de crear-nos necessitats i fer que consumim més del que voldria.

Per combatre aquesta tendència de comprar coses que realment no necessitem, han aparegut persones que venen a desinfluenciar-nos. És a dir, es dediquen a desmentir la informació que difonen els famosos o creadors de contingut.


A TikTok podem trobar els "desinfluencers" a través del hashtag #deinfluencing, el qual ja acumula més de 707,7 milions de visualitzacions a TikTok.
 
@caro.lamothe Pa que tanto??? 🫠 #deinfluencing #deinfluencer #desinfluencer #desinfluenciando #antihaul #cosasquenonesesitas ♬ sonido original - Caro I Moda consciente


Com pots observar, són persones que es dediquen a desmentir la imatge perfecta que ens venen els influencers i a conscienciar-nos sobre què no necessitem la majoria de coses que promocionen.

És una manera de fer-nos comprar de manera més conscient i d'ajudar-nos a invertir els diners en coses que realment valen la pena perquè compleixen la funció que prometen.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: