La millor manera de tenir sexe durant els mesos d'estiu

per Redacció, el 7 de juliol de 2023 a les 06:00
Tenir sexe a l'estiu no és fàcil. La calor us impedeix gaudir com voldríeu i pot acabar sent un desastre. Per sort, hi ha alguns trucs que us poden ajudar a tenir relacions sexuals satisfactòries durant els mesos més calorosos.

Com expliquen des d'El Confidencial, el primer pas és evitar les hores de més calor. No intenteu tenir sexe a les dues del migdia ni a les cinc de la tarda perquè probablement no sortirà bé. Per tant, l'ideal seria tenir sexe de bon matí quan el sol encara està sortint o de nit.


Si, tot i això, se us fa difícil gaudir del sexe, podeu provar de fer servir aigua o gel. Com expliquen els experts de la botiga eròtica Amantis, podeu "posar-vos el gel a la boca per després fer un petó a l'altra persona per tot el seu cos i seguir fent-li sexe oral". La sensació serà molt refrescant i plaent.

Si teniu la sort de tenir una piscina privada, també podeu provar de tenir sexe dins l'aigua. En aquest cas és possible que la penetració no sigui la millor opció, però podeu trobar a masturbar-vos mútuament.


I, si feu servir gels o joguines sexuals, podeu provar de posar-les a nevera abans de fer-les servir perquè estigui fred i us ajudi a passar la calor.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: