La perillosa tècnica que et promet un bonic bronzejat en molt poc temps

per Redacció, el 21 de juliol de 2023 a les 06:00
Arriba l'estiu i tothom vol lluir una pell bronzejada. Tot i que aquest any s'han començat a posar de moda els autobronzejadors, encara hi ha persones que prefereixen bronzejar-se de manera natural utilitzant tècniques una mica perilloses.

En aquest sentit, moltes tiktokers estan recomanant l'antiga tècnica de l'oli d'oliva. Aquesta va arrasar als anys 70 i consisteix a posar-te l'oli per la pell i prendre el sol. Però ves amb compte, perquè tot i que és cert que aconseguiràs bronzejar-te de manera ràpida, estaràs posant en perill la salut de la teva pell.

 
@renee.noe

my Armenian mother uses olive oil for everything & anything. doesn’t have any UV protection obviously but great to get a tan 🫶🏽

♬ suono originale - Freddie Mercury

Com diu el dermatòleg Alberto Gonzalez Ruiz a El Mundo, "no hi ha evidència científica d'un efecte protector". És a dir, a diferència del que diuen moltes influencers, ni l'oli d'oliva ni cap altre et protegeix la pell. Més aviat al contrari. Te la crema i per això aconsegueixes un morè bonic en poc temps.


Així doncs, si el que vols és lluir una pell bronzejada i evitar cremades o, en el pitjor dels casos, càncer de pell, és millor que optis per un bon autobronzejador. I, sobretot, no t'oblidis de complementar-lo amb una bona crema de protecció 50.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: