La realitat darrera la píndola anticonceptiva masculina

per Redacció, el 15 de juliol de 2023 a les 06:00
La por que molts homes sentien abans de la introducció de la píndola anticonceptiva masculina és un fenomen que actualment està en discussió. Aquest tema s'ha abordat en la temporada més recent de la sèrie de Netflix "Madres trebajadoras", on les dones diuen que no acaben de confiar que les seves parelles se les prenguin. 

Els homes, per la seva banda, mostren aprensió sobre el seu ús a causa dels efectes potencials sobre la seva virilitat. No obstant això, segons els estudis, cada vegada més homes estan disposats a qüestionar els rols de gènere tradicionals i compartir la responsabilitat de l'anticoncepció.


És important pensar en els efectes secundaris i la responsabilitat compartida. Els efectes secundaris dels anticonceptius masculins són similars als que experimenten les dones que prenen anticonceptius orals. Tot i això, existeix la falsa impressió que aquests efectes serien perjudicials per a la masculinitat.

És fonamental tenir en compte que la píndola anticonceptiva no ofereix protecció contra les MTS. Per a detenir la propagació de les MTS i fomentar el sexe més segur, encara es requereixen mètodes anticonceptius com els preservatius.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: