Instagram guanya 600 milions de dòlars gràcies a la verificació dels usuaris

per Redacció, el 18 de juliol de 2023 a les 10:00
Instagram ha informat que en 24 hores ha guanyat un total de 660 milions de dòlars venent 44 milions de marques de verificació blaves, les quals tenen un preu de 15 dòlars per compte.

Amb el pas dels anys, la marca de verificació blava s'ha convertit en el màxim símbol d'estatus, representant credibilitat i autenticitat. Entre els beneficis hi ha: una seguretat millorada i la possibilitat de comunicar-se directament amb una persona real per a qüestions relacionades amb el compte.


Malgrat l'innegable èxit financer de la iniciativa, aquesta planteja preocupacions sobre les possibles conseqüències de monetitzar la verificació. Alguns afirmen que això conduirà a un camp de joc injust en el qual només les persones amb més diners podran obtenir la marca de verificació blava, la qual cosa podria reduir el valor de l'autenticitat i l'objectiu de la verificació.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: