Trucs per mantenir la flama encesa en una relació a distància

per Redacció, el 21 de juliol de 2023 a les 06:00
El contacte físic d'una parella és molt important per mantenir la flama de la relació encesa. Això és, precisament, el que es perd en una relació a distància i contra el que cal lluitar, intentant mantenir l'escalfor de la parella tot i no poder-la tocar.

Com explica l'educadora sexual Sarasense, una manera de mantenir la flama és a través de les trobades sexuals a distància. Ella recomana establir uns horaris, fixant unes hores i uns dies a la setmana. Sabem que no sona gaire romàntic, però deixar-ho en mans de la improvisació sol causar l'abandonament. 


L'experta també recomana fer servir diferents canals de comunicació: texts, àudios, videotrucades, cartes... "Recorda que el millor sexe, a distància o en persona, sempre comença a la ment", diu. Així doncs, pots provar d'escriure eròticament una llista d'instruccions sexis per seguir, us podeu masturbar junts o us podeu enviar joguines sexuals per fer-les servir alhora.

I no us oblideu de fer servir la creativitat! Aquesta us pot ajudar a mantenir la flama encesa. Penseu que la distància us farà provar coses que no faríeu si estiguéssiu junts i això pot ser molt divertit. A més, el fet d'estar separats també pot ajudar a forjar la vostra connexió emocional i, quan us retrobeu, tindreu la libido molt alta.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: