Un jove tira endavant el seu negoci gràcies a Twitter

per Redacció, el 31 de juliol de 2023 a les 12:00
Les xarxes socials poden ser una eina eficaç per assolir l'èxit. És per això moltes empreses tenen comptes en diverses plataformes, per tal de poder interactuar amb el seu públic i captar nous clients.

Seguint aquesta estratègia i sense esperar gran cosa, el jove empresari valencià Alberto Lucena va decidir explicar la seva situació a Twitter. Fa poc que va prendre la decisió de posar en marxa un servei de menjar a domicili especialitzat en les "smash burger" i "tacos" francesos, però no estava rebent comandes. Així doncs, va engegar una promoció: "si dius que vens de Twitter et regalo un entrant".

 
La resposta no es va fer esperar. El tuit va cridar molt l'atenció i va rebre milers de retuits i "m'agrada", la qual cosa va fer que la publicació obtingués més de 2,5 milions de visites. Les comandes van començar a arribar aquella mateixa nit gràcies a l'ajuda de la comunitat de Twitter.

Després de veure el suport que estava rebent va voler penjar els seus agraïments a la plataforma de Twitter. "No sabeu la sensació que tinc en el cos, és indescriptible. Digues-li Déu, digues-li univers, digues-li Twitter, de veritat, quin gran moment". 
   
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: