L'elecció de calçotets pot empitjorar la qualitat del semen

per Redacció, el 12 d'agost de 2023 a les 08:00
Les persones amb penis han de fer una difícil elecció cada vegada que es vesteixen: bòxer o slip? Tot i que pot semblar un dilema inofensiu, en realitat tenen conseqüències més greus del que penses.

La investigadora Lidia Minguez va realitzar un estudi a 650 pacients i va descobrir que el slip empitjora dràsticament la qualitat del semen i la seva concentració. "Els homes que utilitzen bòxers tenen concentracions d'espermatozous més altes que els que utilitzen calçotets ajustats", deia l'experta.


Tant la qualitat de l'esperma com el nombre d'espermatozoides que són capaços de nadar es veuen afectats amb la tria de calçotets. A major temperatura en la zona dels testicles, pitjor fertilitat.

A més, altres estudis han explorat aquesta qüestió i han descobert que quan es fa servir el slip i baixa la qualitat de l'esperma, el cos se n'adona i redobla la producció d'una hormona coneguda com a FSH, que estimula la producció d'espermatozous.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: