Netflix ja no és la plataforma més consumida a Espanya

per Redacció, el 7 d'agost de 2023 a les 10:00
El panorama de streaming ha canviat recentment a Espanya per un canvi de lideratge de les plataformes. Ja en el primer quadrimestre de l'any, Netflix va perdre molts subscriptors i en els últims 4 mesos s'ha vist superada per Prime Video.

La decisió de Netflix d'acabar amb els comptes compartits i cobrar un extra per aquest servei, ha estat una de les causes de la seva pèrdua de milions de subscriptors durant els darrers mesos. Tot i això, la sèrie més vista a Espanya continua sent "La chica de nieve" de Netflix.


La popularitat de Prime Vídeo no només indica un canvi en les preferències dels espectadors, sinó també un canvi més general en la forma en què consumim contingut. Tot i que molta gent continua sent fidel a la plataforma Netflix, la competència està demostrant que en el món del streaming, la innovació és crucial per a la supervivència.

Entre les plataformes de streaming gratuïtes, la que té més representació a les cases espanyoles, és Atresplayer, seguida molt de prop per RTVE Play.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: