Com estalviar? Consells per evitar gastar diàriament

per Redacció, el 17 d'octubre de 2023 a les 10:00
Els pagaments que fem a diari, com els cafès o les petites coses que no ens semblen d’alta importància, acaben fent un una despesa gran a final de mes.

Segons 324, la mitjana d’aquestes despeses és d’un 10% cada any. És a dir, que 1 desena part dels nostres diners marxen en coses que potser podríem evitar.


Si vols estalviar, com ho has de fer? Et donem alguns consells per evitar o frenar les despeses “formiga”.
  • El primer pas és analitzar on gastes aquests diners. Busca quin és el pagament més habitual i els que fan un forat més gran a finals de mes.
  • El segon, pagar en efectiu. Guarda uns diners a principi de mes en efectiu per a fer aquestes compres diàries. És la manera que no et gastis més del que decideixis gastar.
  • Quan vas al supermercat, trobes que gastes molt? Ves-hi dos cops al mes. Recomanen anar-hi poc i menys sovint, d’aquesta manera evites comprar coses que no necessites.
  • I sobretot, porta una llista de la compra, així evitem comprar allò que ens ve de gust, però en realitat no necessitem.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: