Logotip de Adolescents.cat

Què és el trickling i per què genera tant de plaer?

per Redacció, el 28 de novembre de 2023 a les 10:00
Cada vegada són més les parelles que decideixen incorporar el trickling a les seves relacions sexuals.

Aquest consisteix a fer pessigolles a l'altra persona per tal de generar plaer. És ideal per crear un ambient d'intimitat i riures.


El trickling no se centra únicament en els genitals, sinó que té en compte diferents parts del cos com els peus, el coll, la nuca, les costelles, les aixelles, els mugrons, l'anus o el perineu.

Com expliquen des de Yasss, les pessigolles en el sexe poden enfortir la relació perquè fomenten la complicitat, la confiança i generen una sensació compartida de vulnerabilitat. A més, alliberen endorfines.


Amb aquesta i amb qualsevol altra pràctica, és imprescindible que hi hagi consentiment mutu i comunicació oberta. Podeu marcar els vostres límits abans de començar i així gaudir al màxim de l'experiència.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: