Estàs preparat/da per la primera vegada?

per Redacció, el 7 de desembre de 2023 a les 10:00
Tenir sexe per primera vegada és un moment molt especial. Vulguis o no, ho recordaràs per sempre, i per això has d'estar segur/a de què ho vols fer.

No hi ha una edat o un moment determinat per tenir la primera experiència sexual, sinó que això arriba quan arriba. És important que tinguis en compte que es tracta d'una cosa molt íntima que has de fer si realment ho sents. No ho facis perquè tots els teus amics ja ho han fet i vols tenir una cosa més de la qual parlar, ja que segurament te'n penediràs...



Com saber si realment estàs preparat/da?


Si has conegut una persona especial, que es preocupa per tu i que té intencions genuïnes, és un bon senyal. Si tens ganes de fer el pas amb ell/a, per què no? Feu-ho amb protecció i marqueu els vostres límits. No heu de fer res que no us vingui de gust només perquè "és el normal".



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: