Més del 70% dels menors de 15 anys tenen mòbil

per Redacció, el 7 de desembre de 2023 a les 10:00
Per primera vegada, més del 70% dels menors d'entre 10 i 15 anys tenen mòbil, segons les dades de l'INE, Institut Nacional d'Estadística espanyol.

A Catalunya, concretament, són gairebé 355.000 els infants i adolescents d'entre 10 i 15 anys que tenen mòbil. És a dir, el 68,8%.


Aquesta xifra ha crescut més de 15 punts percentuals respecte fa 10 anys.

Segons l'estudi, el pas a secundària és un dels detonants de l'adquisició d'un telèfon mòbil.


Recentment, ha nascut el moviment Adolescència Lliure de Mòbil, al barri del Poblenou, que té l'objectiu de disminuir el percentatge d'adolescents amb mòbil i aconseguir que les famílies no els permetin l'accés fins als 16 anys.

A més, l'Associació Espanyola de Pediatria ha publicat una guia d'ús saludable de les pantalles amb recomanacions sobre on i quan es desaconsellen.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: