«Somnis eròtics forts», la consulta de la setmana

per Adolescents.cat, el 24 de desembre de 2023 a les 07:35
Cada setmana rebem vàries consultes anònimes d'adolescents com tu que tenen problemes de tot tipus: amor, amistats, dificultats personals, estudis, sexualitat, conductes alimentàries...

Com ja sabràs si ets lector/a habitual, a El Consultori, un equip de psicòlogues i sexòlogues expertes resolen dia a dia les vostres preocupacions de manera totalment anònima. Aquí et deixem una de les consultes d'aquesta setmana.


Consulta anònima, noia 16 anys: "Somnis eròtics forts"



Hola,


Fa un temps em sento molt incòmoda. A l'hora de dormir, tinc uns somnis que són de sexe però, aquest no és el problema, el problema és que amb la persona que mantenc les relacions sexuals als meus somnis es el meu germà petit i això m'incomoda molt. Per què em passa?


Resposta de la sexòloga del Consultori:



Hola, 

No sabem per què passa, no ens dediquem a la interpretació de somnis i si intentéssim interpretar el teu primer de tot et preguntaríem a tu, què significa per tu aquest somni? 

No sempre tenen a veure amb l'exitació, l'atracció o el desig de voler que es compleixi el que estem somiant, de fet la majoria dels somnis no ens agradaria que es fessin realitat perquè la majoria de les ocasions, no tenen ni coherència ni sentit. A vegades pot tenir a veure amb l'amor i amb l'estima, amb altres coses que no exactament amb el que està succeint al somni.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!


Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com


Si tens qualsevol por, dubte o problema ens pots escriure anònimament a través d'aquest formulari especificant si la consulta és de Psicologia general, sexualitat o alimentació i imatge personal:

Fes la teva consulta

Opcional: Si vols rebre un avís per correu electrònic quan es publiqui una resposta, escriu-lo a continuació.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: