T'agrada jugar a Mario Kart? Doncs has de saber això

per Redacció, el 8 de gener de 2024 a les 11:00
Mario Kart és un dels videojocs més estimats per tothom, però sabies que també és el més estressant?

Així ho va concloure un estudi realitzat per la pàgina 'Bonus Finder' en el que es va monitorar el ritme cardíac de 14 jugadors mentre jugaven a 16 dels videojocs més exitosos.


Es va observar que Mario Kart feia augmentar un 32,81% les pulsacions dels jugadors, la qual cosa el va convertir en el joc més estressant.

En el Top 5 dels videojocs més estressants també trobem FIFA, Call Of Duty, Dark Souls i Fortnite.

 

Així que la propera vegada que decideixis jugar a un videojoc per desconnectar, recorda que els jocs anteriors poden alterar-te.

A quins jocs hauries de jugar per relaxar-te?


L'estudi també va descobrir que Animal Crossing, The Sims i The Elder Schrolls V: Skyrim, són els videojocs que resulten més relaxants per usuaris.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: