Pensaments que has d'evitar si vols arribar a l'orgasme

per Redacció, el 10 de gener de 2024 a les 10:00
Arribar a l'orgasme no hauria de ser l'objectiu del sexe, però continua sent la màxima preocupació de moltes persones. És per això que Platanomelón ha compartit alguns pensaments que cal evitar si es vol arribar al clímax:

"Segur que ja està cansat/da"


Si fa estona que esteu mantenint relacions sexuals i sents que encara trigaràs a arribar a l'orgasme, és possible que comencis a pensar que l'altra persona s'està cansant. En aquests casos pots preguntar si vol canviar de postura.

"Estic trigant molt a arribar"


Molt relacionat amb el pensament anterior, és possible que et comencis a atabalar perquè sents que estàs trigant massa a arribar a l'orgasme. Intenta evitar aquest pensament i centrar-te en el que estàs sentint. La idea és que gaudeixis del camí.

"M'he oblidat de ..."


No et posis a pensar en totes aquelles coses que has oblidat fer. Ja tindràs temps de preocupar-te. Centra't en el moment, gaudeix de la teva parella, i deixa't endur.

"Qui m'haurà escrit?"


Aquest pensament sol venir al cap si tens relacions sexuals amb el mòbil al costat. Assegura't que el tens en mode avió i que cap so us distraurà.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: