Com millorar el sexe amb preservatiu

per Redacció, el 24 de gener de 2024 a les 10:00
Fer servir un preservatiu a l'hora de tenir sexe és imprescindible. No només per no contraure un embaràs, sinó també per evitar contagiar-se d'una ITS.

En els últims anys, molts nois han començat a deixar de posar-se condó defensant que no senten el mateix plaer que quan ho fan sense. En realitat, com explica la sexòloga Juliet Allen a Poosh, no és cert.


"Fer servir un condó pot proporcionar una sensació diferent en comparació a no usar-lo, però si trobes un condó que et queda bé i fas servir molt lubricant, el sexe pot sentir-se genial", explica.
Així doncs, el més important és fer servir un condó de la talla adequada. Si s'utilitza un massa petit o massa gran, pot disminuir el plaer i l'eficàcia. A més, cal fer servir lubricant per evitar la fricció i que tot flueixi millor.


Si segueixes aquests consells, veuràs que tenir sexe amb condó és molt plaent. I, si encara vols que ho sigui més, prova d'escalfar una mica el preservatiu amb les mans abans de posar-te'l, sense fregar-lo. Veuràs com t'encanta!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: