No tens ganes de tenir sexe amb la teva parella?

per Redacció, el 22 de febrer de 2024 a les 10:00
Que no et vingui de gust tenir sexe és la cosa més normal del món, així que deixa de culpar-te.

La societat ens ha fet pensar que si no tenim sexe amb la nostra parella és perquè alguna cosa no va bé, però és totalment mentida. Factors com l'estrès, l'ansietat o el cansament afecten molt el desig sexual.


Així doncs, cal entendre que el desig fluctua i que hi haurà èpoques on tindràs més ganes de tenir sexe que d'altres.

Si et trobes en una època en què no tens massa ganes i vols recuperar-les, el primer que has de fer és prestar atenció a les coses que fas amb la teva parella. Seguiu tenint cites? Us tireu la canya? Passeu temps de qualitat?


Organitzar plans que alimentin el vostre desig és molt important, però recorda que és igual d'important que cuideu el vostre amor fora del sexe i que respecteu els temps de l'altre.

El sexe no ho és tot!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: