El senyal que indica que la teva parella està gaudint del sexe

per Redacció, el 24 de febrer de 2024 a les 10:00
La millor manera de saber si la teva parella està gaudint del sexe és preguntant, però si prefereixes el llenguatge no verbal, només t'has de fixar en una cosa: té la pell de gallina?

Es tracta d'una reacció involuntària de la pell que es manifesta durant un sentiment molt intens. Així doncs, pot indicar que la teva parella està sentint molt de plaer.


L'encarregat de fer la pell s'erici és el sistema nerviós parasimpàtic, que s'activa quan rep un estímul impactant. Segrega adrenalina i prepara al cos per una possible amenaça exterior.

Tot i això, també hi ha altres indicadors de què la teva parella està gaudint com els gemecs o les expressions facials.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: