L'horòscop del dia: 12 de març

per Redacció, el 12 de març de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui potser et sentiràs amb moltes ganes de començar projectes i iniciatives. Pots notar que de sobte ets més àgil a nivell mental i intel·lectual. Els teus projectes comencen a veure's una mica més clars i pots aprofitar per sembrar intencions amb la Lluna Nova. Avui la Lluna passa per Àries i potser sentiràs aquesta necessitat de començar coses i de practicar esports carregats de risc i aventura. Pujar a la muntanya a esquiar o escalada poden ser bons plans per avui.

TAURE
Avui tens l'oportunitat de ser tu mateix/a i de prestar atenció a la teva autoestima. Comença a planificar rutines que estiguin alineades amb la teva manera de pensar i els teus valors. Serà una jornada en la qual et pots sentir desubicat/da o decaigut/da. Fes un esforç per reconèixer tot el que vals, el que has aconseguit fins ara i el que vols assolir en els pròxims mesos. Els fruits de tot el que sembris aquests dies els recolliràs al mes de setembre.

BESSONS
Els teus pensaments i emocions avui es poden confondre. És possible que estiguis analitzant les teves emocions una mica més del compte o que, per contra, el teu pensament es torni més emocional. Troba l'equilibri entre emoció i raó, amplificant una mica la teva mirada i valorant totes les opcions que tens sobre la taula avui. Fer exercici i moure't serà important per no perdre el control, així com l'estabilitat emocional i mental. Gaudeixes d'un xut d'energia vital, aprofita-ho per a qualsevol repte que es presenti.

CRANC
Estàs enfadat/da o irritat/da avui? La Lluna està passant pel signe d'Àries i podria afectar-te una mica a nivell emocional en forma d'enfadament o frustració. Analitza quines són les conseqüències d'aquest malestar, potser t'emportes alguna sorpresa de l'origen real. És moment de començar a canviar hàbits i a viure la vida dels teus somnis. Tingues el coratge de començar a viure la teva vida com vols. Estaràs molt comunicatiu/va i actiu/va a nivell intel·lectual.

LLEÓ
Avui et sents una mica més alliberat/da però encara li estàs donant voltes al cap a aquestes idees que vols materialitzar. El teu fort és la creativitat, en el sentit literal de la paraula. Tens la capacitat de dur a la realitat qualsevol idea que sorgeixi al teu cap. Dies com avui són especials per somiar i començar a construir en la teva ment i en el teu cor aquests somnis que són tan importants per a tu. Connecta amb el teu costat més espiritual i les muses que t'inspiren.

VERGE
El raonament que normalment t'acompanya pot veure's tensat/da amb l'energia de la Lluna en Àries al costat del teu regent Mercuri. Les paraules i els sentiments es poden confondre. No diguis res del que després et penediràs perquè potser estiguis una mica impulsiva o irascible i vulguis carregar la teva frustració a través de la paraula. Canalitza l'energia d'avui a través de l'exercici físic o de rutines actives que t'ajudin a descarregar l'excés de ràbia o tensió.

BALANÇA
Avui et sents una mica desubicat/da amb dificultats per connectar amb els teus valors i desitjos més profunds. Potser et sents sol/a i aïllat/da, una mica perdut/da. És un dia per connectar amb tu mateix/a, què vols aconseguir a la vida? Què t'agrada fer i què no? Amb qui vols compartir la teva vida, quin tipus de persones vols que t'acompanyin en el camí? Preguntes com aquestes t'ajudaran a trobar el sentit i la il·lusió. Comença a posar-te a tu primera.

ESCORPI
Avui tens la determinació, el coratge i les ganes d'anar a pel que vols. És un dia favorable per connectar amb el més profund de les teves emocions i pensaments. Portar a terme idees que has estat gestant o almenys començar a posar la primera pedra. Avui no és dia de collita sinó d'intencions clares i directes cap als teus somnis més profunds. Estàs transformant la teva vida i pots començar a crear alguna cosa gran.

SAGITARI
Tens davant un dia molt afortunat i favorable. Els astres et somriuen i et conviden a crear el que vols en la realitat. Estàs en dies d'intencions i de sembrar per al futur. Cada cop estàs més a prop d'aquest canvi radical i profund que tant necessites. Comença avui a escriure els teus somnis de manera clara i decidida i fes petits passos cap a la teva alliberació. Avui toca ser valent/a, atrevit/da i optimista, com tu saps fer.

CAPRICORN
Segueix integrant rutines en el teu dia a dia que saps que són saludables i beneficioses per a tu, però també assimila aquells desitjos profunds que vols satisfer i que a vegades poden portar-te a pensaments negatius de culpa o repressió. És tan important la rutina saludable i eficaç com permetre't sortir amb els amics de tant en tant. Per què no comences avui i proposes als teus amics un pla original?

AQUARI
Aquests dies han estat tensos i complicats i avui també sents aquesta forta tensió i profund malestar interior. Et costa portar les emocions al cos. Per què no t'apuntes a boxa o arts marcials per canalitzar aquesta ràbia? Potser tu no reconeixes la ràbia o la ira en tu, observa com reacciona el teu cos, si tens èczemes a la pell, dolor muscular, la respiració s'accelera quan estàs en repòs... Una classe de spinning i ioga per relaxar després seria un bon pla per avui.

PEIXOS
Avui encara estàs una mica perdut/da en els teus valors, amb el risc d'acceptar els valors dels altres com a propis. Connecta amb els teus somnis i la teva creativitat, tens molt per donar i avui pot ser el primer dia de la teva nova vida. Fins on estàs disposat a lluitar i a treballar per la vida dels teus somnis? Crea un pla, una ruta perquè no et perdis pel camí.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: