«M'agraden 4 persones» la consulta de la setmana

per Adolescents.cat, el 24 de març de 2024 a les 08:26
Cada setmana rebem vàries consultes anònimes d'adolescents com tu que tenen problemes de tot tipus: amor, amistats, dificultats personals, estudis, sexualitat, conductes alimentàries...

Com ja sabràs si ets lector/a habitual, a El Consultori, un equip de psicòlogues i sexòlogues expertes resolen dia a dia les vostres preocupacions de manera totalment anònima. Aquí et deixem una de les consultes d'aquesta setmana.


Consulta anònima, persona no binària de 17 anys: "M'agraden 4 persones"



Hola m'agraden 4 persones a la vegada, em preguntava si això és possible i normal ja que quan estic amb les quatre m'agraden per igual. Per això mateix mai puc tenir nòvio, a part de que no em sé comprometre.


Resposta de la psicòloga del Consultori:



Hola!

Oi tant! De la mateixa manera que pots tenir 4 amistats diferents o estimar per igual els avis (per posar un exemple). 
Els éssers humans som sociables i és natural sentir atracció per més d'una persona a la vegada. No hi ha res de dolent, mentre tinguis l'honestedat de no mentir-te. 

Una abraçada!


Laia Sala, psicòloga infanto-juvenil.


Si tens qualsevol por, dubte o problema ens pots escriure anònimament a través d'aquest formulari especificant si la consulta és de Psicologia general, sexualitat o alimentació i imatge personal:

Fes la teva consulta

Opcional: Si vols rebre un avís per correu electrònic quan es publiqui una resposta, escriu-lo a continuació.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: