Què has de fer si es trenca el preservatiu?

per Redacció, el 20 de març de 2024 a les 10:00
En el sexe poden sorgir molts imprevistos, i un d'ells és que es trenqui el preservatiu. En principi, si aquesta està en bon estat i es posa correctament, no hauria de passar, però res és impossible... Et compartim alguns consells que t'ajudaran a gestionar la situació:

1. No t'atabalis


El més important en aquesta situació és que mantinguis la calma. Si et poses nerviós/a l'únic que aconseguiràs és empitjorar la situació...

2. Avalua els danys


En quin moment s'ha trencat el preservatiu? En plena relació sexual? Abans de començar? Un cop ja s'havia acabat? És important saber quins són els riscos.

3. Valora les opcions


Si creus qui hi ha risc d'embaràs o de contagi d'ITS, és important que acudeixis a un professional de la salut perquè t'assessori tant a tu com a la teva parella. Us proporcionarà tot el que consideri necessari, com la pastilla de l'endemà.

Per evitar que això torni a passar, assegura't que el preservatiu està en bon estat abans de posar-te'l. Mira que no estigui caducat i que hagi estat guarda't a un lloc sec, fresc, etc.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: