Parlar de sexe amb els pares: sí o no?

per Redacció, el 21 de març de 2024 a les 10:00
Si creus que ha arribat el moment de tenir una conversa sobre sexe amb els teus pares, has de saber que tot i que sigui incòmode al principi, probablement valdrà la pena.

Al final, els teus pares també han sigut adolescents i també han passat per aquest moment, així que t'entendran perfectament. Ells et podran donar els consells que els hagués agradat escoltar quan van començar a tenir relacions sexuals.


Si et sents més còmode, pots escollir parlar sobre sexe amb només un d'ells, és a dir, amb la teva mare o el teu pare. Pots començar la conversa explicant-lis que t'estàs plantejant tenir relacions sexuals, però que t'agradaria saber què en pensen ells.

En tot cas, recorda que la decisió és teva i que, per molt que ells vulguin el millor per a tu, només tu saps què és el que sents.


El que sí que has de tenir clar és que no has de fer res que no vulguis (perquè després te'n penediràs) i que sempre cal fer servir protecció.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: