Consells per provar coses noves amb la teva parella

per Redacció, el 22 de març de 2024 a les 10:00
Si tens ganes d'innovar en el sexe i provar coses noves amb la teva parella, el primer que has de fer és comunicar-li el teu desig.

Explica-li quines coses t'agradaria provar i què creus que aportaria a la vostra relació. Escolta la seva opinió i no el/la jutgis. És possible que ell/a estigui satisfet amb el sexe actual i que no tingui ganes d'innovar. En aquest cas, respecta la seva opinió.


En cas que estigui obert/a a experimentar, parleu sobre quines coses us agradaria provar i arribeu a un acord. No necessàriament heu de voler les mateixes coses, i és imprescindible que tots dos us sentiu còmodes.

Un cop hagueu decidit amb què voleu començar a innovar, tingueu paciència. Pot ser que un cop ho proveu no sigui el que esperàveu, i no passa res. L'important és que gaudiu del moment.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: