El pitjor error que pots cometre en una relació

per Redacció, el 11 d'abril de 2024 a les 10:00
Les relacions humanes són complexes i el psicòleg Rober N. Johansen ha explicat a Psychology Today que hi ha un error que la majoria de persones comet: donar per fet la parella.

A mesura que avança una relació, és fàcil pensar que la teva parella estarà al teu costat la resta de la teva vida i deixar d'esforçar-te per enamorar-la cada dia. Això, segons l'expert, és un gran error.


Segons explica, cal tenir present que la vida és imprevisible i que el que avui tenim podem no tenir-ho demà. A més, el fet de pensar que la teva parella estarà sempre amb tu pot portar a una falta de gratitud i respecte cap a ella.

Així doncs, per cuidar la relació has de deixar de donar per fet la teva parella i reconèixer activament la seva presència, afecte i generositat. Cuida-la com si fos el primer dia i expressa-li com d'agraït/da que estàs de tenir-la al costat.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: