Per què és tan important que netegis les teves joguines sexuals?

per Redacció, el 19 d'abril de 2024 a les 10:00
A hores d'ara segur que saps que és molt important netejar les joguines sexuals després de fer-les servir. Però, què passa si no ho fas?

Segons ha explicat la terapeuta sexual Cassey Tanner, "quan les joguines sexuals no es netegen amb regularitat, poden convertir-se en un caldo de cultiu per infeccions com la vaginosis bacteriana, la candidiasi o infeccions urinàries".


A més, les ITS poden contagiar-se mitjançant l'ús de joguines sexuals. Per tant, "si no neteges eficaçment les joguines compartides corres el risc de propagar infeccions de transmissió sexual".

Com s'han de netejar les joguines sexuals?


Per netejar les joguines sexuals es necessita un sabor neutre o bé un spray netejador de joguines sexuals. A més, és important emmagatzemar-les en un lloc net i sec, dins de la seva bossa.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: